ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - KUBACIK ORTAOKULU

KUBACIK ORTAOKULU

KUBACIK MAH. KUBACIK KÜME EVLERİ NO 143/2 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
BAŞARIYI, AYDINLIĞI KENDİMİZE ŞAFAK KADAR YAKIN BİLİP; CEHALETİ, MİSKİNLİĞİ YILDIZLAR KADAR UZAK TUTMAK TEK İDEALİMİZ.
Misyon
OKULUN SOSYO KÜLTÜREL VE EKONOMİK YAPISI DİKKATE ALINARAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM PROGRAMINI EN ETKİLİ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE UYGULAMAK. DEMOKRATİK, İNSAN HAKLARINA SAYGILI, HOŞGÖRÜLÜ, BENLİĞİNE VE MİLLETİNE BAĞLI BİREYLER YETİŞTİRMEK TEMEL İLKEMİZDİR.
Okulum Temiz Belgesi
Kütüphane Kitap Sayısı :1220
Öğretim Şekli :Tam Gün. Taşıma Merkezi olan bir okuluz. 4 köy ve mezradan okulumuza öğrenciler taşıma yoluyla gelmektedir. İlkokul ve Ortaokul olarak aynı binada eğitim ve öğretime devam edilmektedir.
Isınma
Yeni binamız (8 derslik), eski binamız (2+2 derslik) ve lojmanımız kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Şanlıurfa merkezde ikamet eden öğretmenlerimiz, kendi tuttukları "Öğretmen Servisi" ile gidiş geliş yapmaktalar. Ayrıca köy minibüsü sabah 07.30´da köyden, öğleden sonra 14.00´te de Şanlıurfa´dan hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri
Akçakale yolunun yaklaşık 20. km´sinde "Yardımcı" sapağından girdikten sonra, "Yardımcı"dan sonraki ikinci köy Kubacık Köyü´dür.
Kubacık Köyü/Mahallesi, Şanlıurfa merkeze 40 km uzaklıktadır.